• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

Worstel je met slaapproblemen?

37,-
Aangeboden
Woensdag 14 oktober, 2015

Wil je beter slapen?
Ruim 1 miljoen Nederlanders gaan dit jaar naar hun huisarts omdat zij slecht slapen. Voor velen is hun slaapkamer een nachtmerrie geworden. Slecht slapen leidt tot vermoeidheid, concentratieproblemen, stress en minder plezier in het leven. Herken je dit?
 
Voor iedereen die worstelt met slaapproblemen is er een bijzondere nieuwe cursus: het Beter Slapen Plan. In deze cursus leer je om anders te denken over slapen en om je gedrag te veranderen. Het resultaat: 85% van de deelnemers slaapt binnen een paar weken stukken beter.
 
De cursus is ontwikkelt door ervaringsdeskundige Marco Dekkers. Na jaren van slecht slapen wist hij zijn slechte slaappatroon te doorbreken door het toepassen van eenvoudige technieken. Vervolgens ging hij zich meer en meer verdiepen in slaap en de oorzaken van slecht slapen. Gaandeweg verzamelde hij zoveel informatie, dat hij deze leerzame cursus heeft ontwikkelt.
 
Tijdelijk beschikbaar voor het publiek
 Veel mensen hebben het Beter Slapen Plan al uitgeprobeerd en de reacties zijn laaiend enthousiast. Sommige mensen zijn helemaal van hun slaapproblemen verlost. Anderen hebben grote vooruitgang geboekt.
 
Sinds kort is deze krachtige methode ook voor het grote publiek beschikbaar. Het is een online cursus. Je download al het lesmateriaal en leest dat in je eigen tempo door. Je hoeft dus nergens heen, maar leert beter slapen in het comfort van je eigen huis.
 
Op dit moment zijn er nog een aantal exemplaren beschikbaar. Als je snel bent, kan je via de onderstaande link het Beter Slapen Plan vrijblijvend uitproberen. Toch niet tevreden? Binnen 30 dagen aangeven en je krijgt je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico en hebt heel erg veel te winnen. Zoals een goede nachtrust.
 
Lees hier verder over het Beter Slapen Plan >> http://urly.nl/7qk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar de website
Vorige
Volgende
ad.v
9351rc Leek
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Worstel je met slaapproblemen?
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie