• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

Sylve brood Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden

Gratis
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015

Chroom en Banaba in Sylve brood
Helpen bij het normaal houden van bloedsuikergehalte!

Het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel in het bloed is van groot belang voor onze gezondheid. De verschillende ingrediënten in het Sylve brood kunnen het lichaam hierbij helpen, want dit brood bestaat uit diverse heilzame planten en het mineraal Chroom, die goed zijn voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel. Sylve brood is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.


Chroom speelt een belangrijke voor stofwisseling. Zo is bijvoorbeeld dit mineraal in het Sylve brood gunstig voor het menselijk lichaam, want het zorgt mede voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel.

Banaba om het bloedsuikergehalte normaal te houden
Ook het extract van de Lagerstroemia speciosa in Sylve brood helpt bij het normaal houden van het bloedsuikergehalte in ons lichaam. De Lagerstroemia speciosa, is een boom die van origine uit India stamt, maar nu ook voorkomt in andere landen in Zuidoost Azië. De lokale naam voor Lagerstroemia speciosa luidt “Banaba”.

Al meer dan 2000 jaar in India gebruikt
Hele volkstammen in de Aziatische landen, gebruiken al meer dan 2000 jaar, de gedroogde bladeren van de plant Gymnema sylvestre (Ramshoorn) om thee van zetten. Deze thee drinkt men dan voor het in stand houden van de normale bloedsuikerspiegel.
Wij hebben om van de positieve eigenschappen van deze plant gebruikt te kunnen maken, van de bladeren een concentraat gemaakt en dit weer verwerkt in Sylve brood.

Bijzondere plant nu eindelijk ook bekend in Europa
Ook hebben wij een sterk extract gemaakt van de uit Vietnam afkomstige plant, Gynostemma pentaphyllum. De verschillende bestanddelen in deze heilzame plant worden in Vietnam al honderden jaren geroemd, om hun verzorgende invloed voor het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel.
 Het geconcentreerde extract van de bladeren van deze plant zit verwerkt in het Sylve brood.

Veelvuldig gebruikt in Japan, China
De extracten uit Gynostemma pentaphyllum worden nu ook al een behoorlijk aantal jaren veel gebruikt in Japan, China en vele andere Aziatische landen. Het is nog maar recent dat de bekendheid van deze heilzame plant tot ver Europa is doorgedrongen. We zullen in de nabije toekomst, wellicht over deze plant nog een heleboel kunnen lezen op het internet.

Normale bloedsuikergehalte in het bloed.
Sylve brood is een combinatie van eeuwenoude ervaringen uit de Aziatische landen en de laatste nieuwste Europese ontwikkelingen. We zijn er van overtuigd, gezien de honderden jaren Aziatische ervaringen en de laatste wetenschappelijke inzichten binnen Europa, dat we een brood hebben ontwikkeld, wat kan bijdragen tot de instandhouding van een normale bloedsuikergehalte in het bloed.

Speciaal brood voor het behoud van je gezondheid
Het Sylve brood is zo samengesteld, dat het dagelijks eten van 4 boterhammen (circa 150 gram aan brood), goed is voor het behoud van een normaal bloedsuikergehalte in het bloed.

Uw Vraag wordt beantwoord door apotheker of erkend drogist
Mocht u nog specifieke vragen hebben over het Sylve brood, dan kunt u deze ons mailen. Uw vraag (en) wordt dan, binnen 2 werkdagen, door de apotheker van het laboratorium of een deskundige drogist beantwoord.

Onze loaf of nature sylvebrood is te verkrijgen bij:
Http://www.warmebakkerij.nl


Zie ook onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/warmebakkerijNL

Ga naar de website
warmebakkerij
9356sc Tolbert
0594512147
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Sylve brood Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Diversen

 • 100% biologische overheerlijke desem,volkoren, spelt brood Wat is biologisch Onze  biologisch broden worden op ambachtelijke wijze gebakken met 100% biologische ingrediënten. Het heeft een eigen authentieke smaak en blijft lang heerlijk mals. Tijdens het thuis afbakken krijgt het biologische brood een heerlijke k
  N.V.T. 25-04
  2014
 • Miracle brood, volgens ons het gezondste broodje van Nederland!! De Moringa Oleifera  (Miracle Tree) De Moringa Oleifera wordt overal in de wereld de Miracle boom genoemd. En dat is niet voor niets. Het bijzondere aan deze boom is niet alleen dat de hele boom gegeten kan worden, van de bladeren tot en met de wortel, m
  N.V.T. 25-04
  2014
 • Trifo brood voor het behoud van een normale bloeddruk Trifo brood is goed voor de bloeddruk!Een behoud van een normale bloeddruk is voor een gezond leven van groot belang. Als aanvulling op een evenwichtige voeding en voldoende beweging kan het Trifo brood een goede ondersteuning geven aan het hart en de ver
  N.V.T. 25-04
  2014