• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

100% biologische overheerlijke desem,volkoren, spelt brood

N.V.T.
Aangeboden
Donderdag 12 februari, 2015

Wat is biologisch

Onze  biologisch broden worden op ambachtelijke wijze gebakken met 100% biologische ingrediënten. Het heeft een eigen authentieke smaak en blijft lang heerlijk mals. Tijdens het thuis afbakken krijgt het biologische brood een heerlijke knapperige korst.
De combinatie van de biologische grondstoffen en de ambachtelijke bereidingswijze zorgt voor een unieke broden, die  niet alleen erg lekker zijn, maar ook zeer voedzaam. Ons biologisch brood is brood zoals brood echt bedoeld is!

Op dit moment zijn er 3 biologische afbakbroden ontwikkeld:

 • Bio Desem

 • Bio Tarwe/Volkoren

 • Bio Spelt

Officieel ‘Skal’ erkend

Onze bakkerij is officieel ‘Skal’ erkend en onze broden mogen dan ook niet alleen de naam biologisch dragen, maar ook het biologisch logo mag op de verpakking worden gevoerd.

Biologische afbakbroden

De bakkerij is officieel “Skal erkend” en mag de biologische broden ook biologisch noemen en op de verpakkingen het logo voeren.

Biologisch is niet zo maar biologisch
Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Biologisch is een wettelijk beschermde term. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet.

100% Bio Spelt brood

Ons BIO Spelt brood wordt op ambachtelijke wijze gebakken met 100 % biologische spelt.
BIO Spelt brood heeft een eigen authentieke smaak en blijft lang heerlijk mals. Tijdens het afbakken krijgt het BIO Spelt brood een heerlijke knapperige korst.

De combinatie van de biologische grondstoffen en de ambachtelijke bereidingswijze zorgt voor een uniek brood, wat niet alleen erg lekker is, maar ook zeer voedzaam. BIO Spelt brood is brood zoals brood echt bedoeld is!

100% Bio Bruin Desem brood

Het ambachtelijke gebakken BIO Bruin Desem brood bestaat uit alleen natuurlijke biologische grondstoffen.

Door de lange rijs tijd van het deeg heeft het BIO Bruin Desem een authentieke smaak en blijft het ook heerlijk mals. Tijdens het afbakken krijgt het BIO Bruin Desem brood een heerlijke knapperige korst. Bij het bakken van dit brood wordt geen gebruik gemaakt van bakkersgist. De combinatie van de biologische grondstoffen en de ambachtelijke bereidingswijze zorgt voor een uniek brood, wat niet alleen erg lekker is, maar ook zeer voedzaam. BIO Bruin Desem is brood zoals brood echt bedoeld is!

Bio Volkoren brood

Waar moet een volkorenbrood aan voldoen?

Brood is niet zo maar biologisch
De voorwaarden dat je mag zeggen dat je brood biologisch is, is bij wet geregeld en dus beschermd. Hier zijn dus wettelijke regels voor. Elders op deze site kan je lezen waar een biologisch brood aan moet voldoen.

Maar brood is ook niet zo maar een volkorenbrood.
In het Warenwetbesluit meel en brood zijn een aantal wettelijk bepalingen, waaraan een volkorenbrood moet voldoen, vastgelegd.

De definitie van volkoren
Volgens de definitie van volkoren in artikel 16 van het ‘Warenwetbesluit Meel en brood mogen meel en brood volkoren worden genoemd, als daarin
alle bestanddelen van de desbetreffende graansoort in hun natuurlijke verhouding zitten.

De term ‘volkoren’ wordt gebruikt.

Meestal wordt uitgegaan van een volkorengehalte van minimaal 50 %.  Dus bestaat een brood uit minder dan 50 % aan volkoren, dan mag men dit geen volkorenbrood noemen

Onze loaf of nature 100% biologisch brood is te verkrijgen bij:
Http://www.warmebakkerij.nl

Zie ook onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/warmebakkerijNL

 

Ga naar de website
Vorige
warmebakkerij
9356sc Tolbert
0594512147
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: 100% biologische overheerlijke desem,volkoren, spelt brood
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Diversen

 • Miracle brood, volgens ons het gezondste broodje van Nederland!! De Moringa Oleifera  (Miracle Tree) De Moringa Oleifera wordt overal in de wereld de Miracle boom genoemd. En dat is niet voor niets. Het bijzondere aan deze boom is niet alleen dat de hele boom gegeten kan worden, van de bladeren tot en met de wortel, m
  N.V.T. 25-04
  2014
 • Sylve brood Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden Chroom en Banaba in Sylve brood Helpen bij het normaal houden van bloedsuikergehalte!Het behoud van een normale natuurlijke bloedsuikerspiegel in het bloed is van groot belang voor onze gezondheid. De verschillende ingrediënten in het Sylve brood kunnen h
  Gratis 25-04
  2014
 • Trifo brood voor het behoud van een normale bloeddruk Trifo brood is goed voor de bloeddruk!Een behoud van een normale bloeddruk is voor een gezond leven van groot belang. Als aanvulling op een evenwichtige voeding en voldoende beweging kan het Trifo brood een goede ondersteuning geven aan het hart en de ver
  N.V.T. 25-04
  2014